Zájezdy

turistika-.jpgNaše Odborová organizace pořádá již tradičně každým rokem několik zájezdů či výletů pro naše členy a jejich rodinné příslušníky. Každoročně je tak možnost se vypravit na cesty po našich památkách, za historií i do krásné přírody. Vysoká obsazenost všech zájezdů svědčí o jejich oblíbenosti. Budeme rádi za tipy kam vyrazit ...

​Zájezdy a výlety jsou pořádány v souladu se  Zásadami pro pořádání zájezdů Odborové organizace .

Starší zájezdy, uskutečněné v minulých letech najdete v záložce Historie.

ZÁJEZDY V ROCE 2020:

29. února - TERMÁLY RÁBA QUELLE GYÖR MAĎARSKO - celodenní návštěva vyhlášeného zážitkového a termálního areálu v maďarském historické městě Györ (čti "ďér") - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 600Kč, děti zdarma.

28. března - HRADY NA VÁHU - návštěva slovenských povážských hradů Trenčín, Beckov a Čachtice - ZRUŠENO!!

18. dubna - JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU A TŘEBÍČ - návštěva barokního skvostu zámku v Jaroměřicích a památek zapsaných na seznam UNESCO v Třebíči - ZRUŠENO!!

23. května - ZÁBAVNÍ PARK MIRAKULUM - celodenní návštěva největšího zábavního parku u nás ve středočeských Milovicích - ZRUŠENO!!

13. června - VLAKOVÝLET DO NEZNÁMA - tradiční celodenní výlet na zajímavá místa kolem nás - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 100Kč, děti zdarma.

6. července - VLAKOVÝLET DO MLADĚJOVA - celodenní výlet vlakem do Mladějova na Moravě s prohlídkou Průmyslového muzea a jízdou parním vlakem po Mladějovské průmyslové dráze - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 200Kč, děti zdarma.

8. srpna - PAMÁTKY KUTNÉ HORY - celodenní výlet do bývalého hlavního města stříbra Království Českého - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 500Kč, děti zdarma

29. srpna - SVATÝ HOSTÝN A HOSTÝNSKÉ VRCHY - návštěva poutního místa Sv.Hostýn a výlet skrz Hostýnské vrchy - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 200Kč, děti zdarma

19. září - ZA BURČÁKEM NA PÁLAVU - program bude upřesněn
Cena: členové a rodinní příslušníci 500Kč

Změna programu i termínu u všech zájezdů vyhrazena! Zájezdy se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků!

​Máte-li doma nějaké fotografie z našich zájezdů, které pořádáme pravidelně již od roku 2002, tak nám je pošlete na email a my je zde zveřejníme. Nenechávejte si své vzpomínky jen pro sebe. Předem Vám moc děkujeme …

wallhaven-170845.jpg