SEŠEL SE VÝBOR ORGANIZACE 24.5.

V úterý 24.května se sešel Výbor organizace. Na jednání se členové zabývali především činností organizace, komunikací s vedením firmy a s plány další činnosti. Bylo rozhodnuto, že první sobotu v září (3.9.2022) se v Čuníně uskuteční členská schůze s odborovou veselicí. Dále bylo rozhodnuto o tom, že se letos zopakuje letní soutěž pro členy, kdy členové, kteří nám zašlou pozdrav z dovolené obdrží hrnečky naší organizace a navíc budou tyto pozdravy slosovány o vstupenky na kulturní akci která bude následně vybrána. Podmínky budou zveřejněny v červnu.

Výbor se zabýval i vývojem mezd ve firmě a ocenil přístup zaměstnavatele k letošnímu růstu mezd a k výplatě odměny za pořez. V roce 2021 dosáhla průměrná mzda dělníků u nás 38,5tis./měsíčně. V letošním roce je předpoklad, že průměrná dělnická mzda překročí hodnotu 40tis./měsíčně.

Diskuze se rovněž vedla i o aktuálně finišujících rekonstrukcích společných a sociálních prostor ve firmě. Byly vzneseny připomínky, které budou předány vedení firmy.

Další schůze Výboru se uskuteční 2.8.2022.