INFORMACE Z JEDNÁNÍ 8.10.

Dnes proběhlo obvyklé jednání mezi odbory a vedení společnosti.

Jednání se opět zabývalo velmi složitou a turbulentní situace na trhu s řezivem a dramatickým poklesem zakázek. Taková situace je v celém dřevozpracujícím odvětví a vyhlídky nejsou nyní příliš růžové. Na rozdíl od jiných velikých pil u nás, prozatím máme zajištěny zakázky na další dva týdny a neplánují se nyní žádná omezení ve výrobě. Situace se ovšem mění každým dnem a nezbývá si, než si přát, aby se vše rychle uklidnilo a stabilizovalo.

Zabývali jsme se i přetrvávajícími problémy v manipulaci a předpokládanými variantami řešení.

Jak jsme již avizovali, bylo dohodnuto z organizačních důvodů přesunout stejně jako v září, i svátek 28.10. na pátek 29.10. Do práce se tedy půjde 28.10. a v pátek bude volný den.

V souvislosti s postupující rekonstrukcí sociálek a novým uzavřením šaten jsme byli požádáni o trpělivost, a současně jsme vedení vyzvali ke krokům vedoucím k urychlení celé rekonstrukce sociálního zázemí a šaten.

Naproti tomu, jsme byli informováni, že ve druhé polovině října dojde k finalizaci vybavení vestibulu, včetně osazení občerstvovacích automatů