INFORMACE Z JEDNÁNÍ 7.1.

Poprvé v novém roce se uskutečnilo jednání mezi odbory a vedením společnosti.
Hlavní část jednání byla věnována otázkám plánovaných investic v tomto roce, mezi níž vyniká jako ta největší a nejdůležitější výstavba nové kotelny, která bude zahájena v řádu týdnů. Důležité pro zaměstnance je i stav v probíhající rekonstrukci jídelny a kuchyně, která by měla být do konce ledna hotová. Potom se bude pokračovat v rekonstrukci dámských šaten a sociálního zázemí pro ženy.
Dále jsme projednávali připravenost firmy na avizované testování všech zaměstnanců, které má být spuštěno od 17.1. na dobu cca dvou až tří týdnů. Byli jsme ujištěni, i s ohledem na to, že firma zaměstnance testuje již nyní, že frekvenci testování dvakrát týdně firma zvládne, ovšem nesmí se zapomínat, že to má a bude mít dopad do výroby a její organizace.
Projednán byl rovněž i termín letní odstávky, která proběhne od 27.6. do 6.7. Poslední pracovní den tedy 24.6. a nástup do práce po odstávce bude 7.7.
Dále jsme se zabývali přípravou zajištění nabídky pro zaměstnance ve formě masáží ve firemní ordinaci. Tato nabídka/benefit pro zaměstnance by měl být spuštěn v únoru a o podmínkách a celkové nabídce budou zaměstnanci včas informováni.
Ještě doplňujeme, že v průběhu ledna dostanou všichni zaměstnanci k podpisu nové zvýšené mzdové výměry dle dohody z Kolektivní smlouvy pro tento rok.