Jdi na obsah Jdi na menu

INFORMACE Z JEDNÁNÍ 25.2.

Dnes se opět po čase uskutečnilo jednání mezi odbory a vedením společnosti.
Hlavní část jednání se jako tradičně zabývala aktuální situací ve výrobě, kdy bylo konstatováno, že se daří zvládat problémy spojené s vyšší nemocností zaměstnanců. Zaznělo poděkování za realizaci prodloužených směn v uplynulých dvou týdnech, čím došlo naplnění zakázek a zvýšení rezervy v plánovaném pořezu.
Dalším tématem o kterém jsme diskutovali je spuštění bezplatných masáží pro zaměstnance (odsunuté z důvodu lednového a únorového testování na Covid) od úterý 1.3.2022. Masáže budou probíhat přímo ve firemní ordinaci ve vybrané všední dny. Jsou hrazené zaměstnavatelem 1x měsíčně. Zaměstnanci si mohou termín pohodlně rezervovat na webových stránkách www.pila-javorice.cz /záložka rehabilitace/. Zde najdou i kompletní nabídku masáží.
Diskutovali i pokračování nabídky bezplatného rekondičního pobytu pro zaměstnance v lázních Darkov, která platí i v tomto roce. Jde o třídenní pobyt v lázních včetně plné penze a 8 léčebných procedur ve víkendovém termínu dle výběru zaměstnance a volné kapacity lázní.