INFORMACE Z JEDNÁNÍ 22.6.23

Dnes proběhlo poslední předdovolenkové jednání s vedením.

Potvrdili jsme si, že zítra pojede pouze ranní směna z důvodu konání firemního Vánočního večírku v Čuníně. Příští týden by to mělo být z důvodu začínající odstávky v pátek stejně, přičemž odpolední bude asi jen uklízet.

Po celý příští týden se budou z důvodu snížení objemu dodávané kulatiny přijímat organizační opatření v Manipulaci, kdy odpolední směny budou zrušeny a zaměstnanci budou vykonávat jiné potřebné práce.

Příští týden začíná letní odstávka a dovolené. Nástup do práce tedy bude až v pondělí 17.7. S ohledem na přetrvávající špatnou situaci na trhu jsme se dnes domluvili, že ihned v pondělí 17.7. budeme mít mimořádné jednání k případnému pokračování organizačních opatření na hlavních provozech i v měsících červenec a srpen.

Zabývali jsme se rovněž i vypořádáním připomínek z naší strany ve věci montérek. Všechny připomínky byly s firmou MEVA, která montérky dodává projednány a byly přijaty opatření. Především ve věci úpravy velikostí a dalších věcí.