Jdi na obsah Jdi na menu

HOSPODAŘENÍ NÁMI POŘÁDANÝCH ZÁJEZDŮ V ROCE 2022

V letošním roce jsme uspořádali celkem 7 zájezdů. Navštívili jsme řadu nádherných míst, z nichž lze některé vypíchnout. Především se jedná o nádherné zámky Hrádek u Nechanic, Orlík, Český Krumlov, Červenou Lhotu či Jaroměřice nad Rokytnou. Anebo majestátní hrad Zvíkov. Vypravili jsme se rovněž i za poznáním do obrovského Muzea řemesel v Letohradě či na Mohylu míru anebo za zábavou do Mirákula.

Veškeré zájezdy pořádáme sami, primárně pro naše členy a jejich rodiny, v případě nenaplněné kapacity i pro ostatní zaměstnance či zájemce.

V letošním roce se zvýšily ceny za dopravu a za vstupné do nabízených památek. Díky tomu jsme celkově za uspořádané zájezdy vynaložili rekordní sumu 292.306Kč. Jde o náklady spojené s dopravou (137.851Kč), se vstupným (121.035Kč) a díky zájezdu do Českého Krumlova i za ubytování (33.420Kč).

Od účastníků bylo vybráno celkem 158.100Kč. Hospodaření zájezdů tak skončilo deficitem ve výši 134.206Kč. Tuto ztrátu nám však z větší části kryje příspěvek od zaměstnavatele.

Jsme rádi, že i v letošním roce se nám podařilo uspořádat tolik zájezdů a že se stále těší velké oblibě mezi našimi členy.
I pro rok 2023 jsme si připravili atraktivní nabídku, i když už nyní je jasné, že budeme muset trochu zvýšit poplatky pro účastníky těchto zájezdů.

Závěrem bychom rádi poděkovali Autobusové dopravě Studená z Konice, která nám dlouhá léta zajišťuje kvalitní autobusovou dopravu.