Zájezdy

turistika-.jpgNaše Odborová organizace pořádá již tradičně každým rokem několik zájezdů či výletů pro naše členy a jejich rodinné příslušníky. Každoročně je tak možnost se vypravit na cesty po našich památkách, za historií i do krásné přírody. Vysoká obsazenost všech zájezdů svědčí o jejich oblíbenosti. Budeme rádi za tipy kam vyrazit ...

​Zájezdy a výlety jsou pořádány v souladu se  Zásadami pro pořádání zájezdů Odborové organizace .

Starší zájezdy, uskutečněné v minulých letech najdete v záložce Historie.

ZÁJEZDY POŘÁDANÉ V ROCE 2019:

2. března - MATĚJSKÁ POUŤ V PRAZE - individuální návštěva tradiční Matějské pouti v Praze anebo individuální prohlídka města - plakát cartoon_kids.jpg
Cena: členové a rodinní příslušníci 300Kč, děti zdarma.

27. dubna - PAMÁTKY VÝCHODNÍCH ČECH - návštěva zámku v Litomyšli, zámku v Nových Hradech a hradu Svojanov - plakátcartoon_kids.jpg
Cena: členové a rodinní příslušníci 500Kč, děti zdarma.

25. května - ENERGYLANDIA /POLSKO/ - polský zábavní park pro celou rodinu. Zájezd u příležitosti Dne dětí - plakátcartoon_kids.jpg
Cena: členové a rodinní příslušníci 700Kč, děti zdarma.

8. června - VLAKOVÝLET DO NEZNÁMA - pohodový výlet vlakem za krásami naší přírody a památkami - plakátcartoon_kids.jpg
Cena: členové a rodinní příslušníci 100Kč, děti zdarma.

21 - 30. června - BIOGRAD NA MORU/CHORVATSKO - I.turnus

29. června - 7. července - BIOGRAD NA MORU/CHORVATSKO - II.turnus

24. srpna - JAK SE VYRÁBÍ ELEKTŘINA - návštěva vodní přečerpávací elektrárny Dalešice a jaderné elektrárny Dukovany (pouze od 12ti let!) - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 400Kč, děti zdarma.

14. září - ZA BABÍM LÉTEM A BURČÁKEM NA PÁLAVU - návštěva zámku v Mikulově, odpoledne tradiční posezení ve sklípku rodiny Topolanských v Pavlově - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 600Kč, děti zdarma.

26. - 29. září - PODZIMNÍ RODINNÝ VÍKEND V LUDVÍKOVĚ POD PRADĚDEM - akce pořádaná svazem Nové odborycartoon_kids.jpg

19. října - NA SLOVENSKO NA HUSÍ HODY - návštěva Bratislavy s prohlídkou hradu a města. Posezení s pozdním obědem ve vyhlášené obci Slovenský Grob, kde připravují legendární slovenskou husacinu … - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 750Kč, děti zdarma.

7. prosince - ADVENTNÍ DRÁŽĎANY - návštěva kouzelného Moritzburgu se slavným zámkem (známý z pohádky Popelka) a celé odpoledne v Drážďanech s prohlídkou města a nádherných adventních trhů - plakát
Cena: členové a rodinní příslušníci 600Kč, děti zdarma.
cartoon_kids.jpg

Změna programu i termínu u všech zájezdů vyhrazena! Zájezdy se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků!

Vysvětlivky:

cartoon_kids.jpg - zájezd vhodný pro děti

turistika-.jpg​ - turistický zájezd

vacation.jpg​ - pobytový zájezd u moře

travel1-3.jpg​ - poznávací zájezd

​Máte-li doma nějaké fotografie z našich zájezdů, které pořádáme pravidelně již od roku 2002, tak nám je pošlete na email a my je zde zveřejníme. Nenechávejte si své vzpomínky jen pro sebe. Předem Vám moc děkujeme …