Zájezdy

turistika-.jpgNaše Odborová organizace pořádá již tradičně každým rokem několik zájezdů či výletů pro naše členy a jejich rodinné příslušníky. Každoročně je tak možnost se vypravit na cesty po našich památkách, za historií i do krásné přírody. Vysoká obsazenost všech zájezdů svědčí o jejich oblíbenosti. Budeme rádi za tipy kam vyrazit ...

​Zájezdy a výlety jsou pořádány v souladu se  Zásadami pro pořádání zájezdů Odborové organizace .

Starší zájezdy, uskutečněné v minulých letech najdete v záložce Historie.

KALENDÁŘ ZÁJEZDŮ 2018:

• 7. dubna 2018 - PODYJÍ - Návštěva hradu Bítov, dále zámku Vranov nad Dyjí a zastávka ve Znojmě /možnost návštěvy podzemí či prohlídka města/ - Plakátcartoon_kids.jpg

• 26. května 2018 - ENERGYLANDIA /POLSKO/ - Polský zábavní park pro celé rodiny a s velkým množstvím atrakcí jak pro malé tak i velké návštěvníky, stejně tak i pro odvážné - Plakátcartoon_kids.jpg

• 9. června 2018 - JESENÍKY VLAKEM - Výlet vlakem do Jeseníků, kam vyjedeme lanovkou z Ramzové na Šerák. Dále přes Keprník a Vozku, údolím Hučavy do Branné. Den zakončíme v místním Minipivovaru Kolštejn - Plakátturistika-.jpg

• 21. července 2018 - PRO CHLAPY (NEJEN) - ​Zájezd do Technického muzea Vojenskohistorického ústavu v Lešanech a dále do Pivovaru Velkopopovický Kozel - Plakát

• 18. srpna 2018 - LEGENDIA /POLSKO/ - ZRUŠENO!!!cartoon_kids.jpg

• 15. září 2018 - ZA BABÍM LÉTEM A BURČÁKEM NA PÁLAVU - návštěva zámku Valtice a okolí, odpoledne tradiční posezení ve sklípku rodiny Topolanských v Pavlově - Plakát

• 13. října 2018 - HRADY PERNŠTEJN A VEVEŘÍ - Návštěva hradu Pernštejn a hradu Veveří + podzimní plavba po Brněnské přehradě - Plakát  cartoon_kids.jpg

• 8. prosince 2018 - ADVENTNÍ VÍDEŇ - Adventní trhy v hlavním městě monarchie - Plakátcartoon_kids.jpg

Změna programu i termínu u všech zájezdů vyhrazena! Zájezdy se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků!

VÝHLED ZÁJEZDŮ NA ROK 2019 (může se ještě změnit):

• 27. dubna 2019 - PAMÁTKY VÝCHODNÍCH ČECH - Návštěva zámku v Litomyšli, zámku v Nových Hradech a hradu Svojanovcartoon_kids.jpg

• 25. května 2019 - ENERGYLANDIA /POLSKO/ - Polský zábavní park pro celou rodinu. Zájezd u příležitosti Dne dětícartoon_kids.jpg

• 8. června 2019 - VLAKOVÝLET DO NEZNÁMA - pohodový výlet vlakem za krásami naší přírody a památkami.cartoon_kids.jpg

• 21 - 30. června 2019 - BIOGRAD NA MORU/CHORVATSKO - I.turnus
  • 29. června - 7. července 2019 - BIOGRAD NA MORU/CHORVATSKO - II.turnus

• 24. srpna 2019 - JAK SE VYRÁBÍ ELEKTŘINA - návštěva vodní přečerpávací elektrárny Dalešice a jaderné elektrárny Dukovany (pouze od 12ti let!)

• 14. září 2019 - ZA BABÍM LÉTEM A BURČÁKEM NA PÁLAVU - návštěva kláštera v Rajhradu, Muzea ve Věstonicích, odpoledne tradiční posezení ve sklípku rodiny Topolanských v Pavlově

• 26. - 29. září 2019 - PODZIMNÍ RODINNÝ VÍKEND V LUDVÍKOVĚ - akce pořádaná svazem Nové odborycartoon_kids.jpg

• 19. října 2019 - NA SLOVENSKO NA HUSÍ HODY - návštěva Bratislavy s prohlídkou hradu a města. Posezení s pozdním obědem ve vyhlášené obci Slovenský Grob, kde připravují legendární slovenskou husacinu ...

• 7. prosince 2019 - ADVENTNÍ DRÁŽĎANY - návštěva kouzelného Moritzburgu se slavným zámkem (známý z pohádky Popelka) a celé odpoledne v Drážďanech s prohlídkou města a nádherných adventních trhůcartoon_kids.jpg