Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Odbory na pile ve Ptení, kterou vlastní společnost JAVOŘICE, a.s. byly založeny na konci roku 1998. Ve firmě tak odbory působí nepřetržitě již déle než 20 let.

Nejdříve odborová organizace působila pod hlavičkou OS DLV, ale v roce 2016 došlo rozhodnutím ustavující schůze dne 10.3.2016 k založení nové samostatné a svobodné Odborové organizace PILA Ptení, se sídlem na Ptenském Dvorku 100, do které přestoupili všichni členové. 

Odborová organizace PILA Ptení je otevřená a demokratická, je nezávislá a samostatná, a sdružuje především současné či bývalé zaměstnance firmy Javořice, a.s., zaměstnance Zábřežské lesní, a.s. a rovněž i další členy a sympatizanty, kteří souhlasí se Stanovami organizace.

​Členem Odborové organizace PILA Ptení se tak může stát každý, kdo splní podmínky dané Stanovami a jehož přihláška ke členství bude přijata. Více je v záložce Členství.

Odborová organizace PILA Ptení je společně s dalšími Odborovými organizacemi zakladatelem a členem Svazu Nové odbory. Veškeré informace o Svazu Nové odbory a jeho činnosti jsou dostupné na webu www.noveodbory.cz

 

Dokumenty Odborové organizace:

 

Předseda Odborové organizace - Jaroslav Radim Juryšek:

img_2066---kopie.jpg